Jugarijugar's Blog


17 Mai 2010, 22:23
Filed under: Cròniques del jugar

Cròniques del Jugar

Biocultura 2010


La passada edició de Biocultura Barcelona va ser una nova ocasió de trobada, d’informació i d’intercanvi per a Jugar i Jugar.


Dissabte, una quarantena de persones van venir a escoltar la xerrada que oferíem, i van començar ajudant-nos a col•locar les cadires en cercle. A l’espai interior hi vam distribuir material i joguines, de manera que els petits i petites van acostar-se de seguida per descobrir-lo. Nosaltres vam parlar de la importància de la tria dels materials, de les diferències entre joguines i materials de joc, enmig d’uns participants molt engrescats que tant feien preguntes com compartien experiències.


La nostra parada és l’única de la fira que admet l’entrada de nens i nenes i els permet remenar els materials que hi tenim, fins al punt que els fills d’altres expositors van passar el cap de setmana a l’estand de Jugar i Jugar. Els mateixos pares i mares han estat moltes estones asseguts amb nosaltres, veient jugar els seus fills amb els materials i joguines que oferim. Quin plaer!


Biocultura ha estat una cita de retrobament de molta gent que ens va conèixer en l’anterior edició, i ens va explicar com havien funcionat els materials que havien triat. Vam rebre també moltes consultes sobre l’adequació d’espais de joc, assessorament a escoles i a espais familiars.


La nostra satisfacció més gran va ser constatar com cada vegada més famílies i professionals prenen consciència de la importància del joc infantil de qualitat.


A tots els qui us vau apropar a Jugar i Jugar, gràcies!


Feu un comentari so far
Deixa un comentariDeixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s%d bloggers like this: