Jugarijugar's Blog


9 Juliol 2010, 00:04
Filed under: Cròniques del jugar

Cròniques del Jugar

Amb l’Ute Sturb

Foto de Gira-sol

A Jugar i Jugar ens mantenim en formació constant sobre el món del joc infantil. És part de la nostra passió i el que dóna sentit a la nostra tasca, créixer i aprendre contínuament sobre el desenvolupament dels infants i la seva activitat lúdica.

Recentment hem participat en un seminari impatit per l’Ute Sturb a l’espai Gira-sol, i ha estat un gran plaer i un privilegi continuar aprenent amb ella.

Foto de Gira-sol


Ute Sturb va conèixer i va treballar directament amb Emmi Pikler i amb Elfriede Hengstenberg, i a la seva edat avançada continua sent una treballadora incansable i apassionada, que transmet i comparteix la seva experiència arreu on li ho demanen. Sturb va impulsar la reconeguda Emmi Pikler Haus, i actualment continua al capdavant d’un espai de joc a Berlin, on assisteixen adults i infants, i on poden anar a jugar gratuïtament, ja que, com diuen ella i la seva companya en el centre, “les coses més belles del món són de franc”.

Foto de Gira-sol


Participant en el seminari hem après que comprendre i promoure el respecte pel joc dels infants i per la seva integritat és una cursa de fons. De feina per fer n’hi ha molta, i ens cal revisar i actualitzar constantment la nostra obertura interior i la nostra disposició a fer tot allò que fem amb capacitat i ganes de continuar aprenent.


Feu un comentari so far
Deixa un comentariDeixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s%d bloggers like this: