Jugarijugar's Blog


3 Octubre 2010, 22:11
Filed under: Cròniques del jugar, Especial Jugar i Jugar

Cròniques del Jugar

Sorteig de Materials Montessori

Foto de Jugar i Jugar

Fa algun temps us vam explicar que hem renovat i ampliat la gamma de Materials Montessori de Jugar i Jugar. Ens apassiona donar a conèixer i facilitar la descoberta d’aquests materials, que considerem tan valuosos per acompanyar els processos d’aprenentatge.

A Jugar i jugar volem estrenar la tardor i el curs escolar amb un sorteig de Materials Montessori, convençudes que és un plaer i una oportunitat comptar amb materials manipulables d’aquesta qualitat, tant en entorns educatius com a casa.

Per participar-hi, només cal que accediu al Sorteig aquí i ens expliqueu per què esteu interessats en els Materials Montessori, què voleu destacar-ne, i si heu rebut formació per a utilitzar-los. Si ja hi teniu experiència, podeu explicar-nos quin material us ha servit o us ha agradat més.

Acceptarem un sol comentari per participant, i tancarem el sorteig el proper 13 d’octubre a les 22:00h. Anunciarem el guanyador el dia 14 en aquest mateix bloc, i haurà de respondre en un termini màxim de 15 dies: passat aquest temps sense resposta, entendrem que renuncia a l’obsequi.


1 comentari so far
Deixa un comentari

Jo, com a mestra, crec en una pedagogia que faci dels nens i nenes persones autònomes i amb capacitat per a desenvolupar-se en el món en què viuen de manera crítica i lliure.Partint del potencial de la canalla, el material Montessori ens permet i ens facilita un desenvolupament personal ric i vivencial, autònom i lliure alhora. Jo no he rebut formació per utilitzar-nos, tot i que fa anys que vaig llegint, utilitzant algun d’ells i informant-me. Gràcies per deixar-nos aprendre.

Comentari per Maite Rillo
Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s%d bloggers like this: