Jugarijugar's Blog


14 Desembre 2010, 01:06
Filed under: Parlem dels nostres productes

Parlem dels nostres productes

Uns fanalets deliciosos

Claudio Sourrue

Després de buscar durant molt de temps, hem trobat uns fanalets exquisits: fets amb cura, amb art i amb bon gust, per unes artesanes de les de debò. Mireu quina meravella…

Nunia

Es tracta d’unes peces fetes amb paper de pergamí, amb una il·lustració deliciosa i un mecanisme senzill i fiable que les converteix en un element màgic per rebre i celebrar el Nadal.

Nunia

Per rebre els Reis de l’Orient, per seguir la cavalcada, per una reunió especial, per donar calidesa a un racó de casa nostra. Per acompanyar un pessebre, o una taula festiva, o per sortir a passejar pels carrers (sobretot si teniu la sort de viure en pobles o ciutats petites, sense massa contaminació lumínica), recorrent-los amb aquest bocinet de llum que ho entela tot d’un aire diferent.

Nunia

Hem aconseguit tres versions d’aquestes petites obres d’art: un de sobretaula, un de triangular i un de cilíndric, tots dos per dur penjats, i cada versió amb una il·lustració diferent.

Nunia

Ens entusiasma trobar petites meravelles com aquestes, elaborades amb alguna cosa més que tècnica i dedicació, i ens encanta poder-vos oferir aquests fanalets delicats, artesanals i únics. A la vegada, creiem que els productes bells i de producció artesana no estan pas vetats als infants: de la seva bellesa i la seva singularitat se n’extrau una nutrició estètica i emocional d’alta qualitat; per això, el mecanisme d’aquests fanalets està a l’abast dels petits (sota supervisió adulta) i són aptes per a ser portats, passejats, compartits i gaudits.

Nosaltres creiem que els objectes que inspiren, que alimenten i que acompanyen, apel·len a la veritable màgia del Nadal.

Claudio Sourrue


Feu un comentari so far
Deixa un comentariDeixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s%d bloggers like this: