Jugarijugar's Blog


15 gener 2011, 23:01
Filed under: Cròniques del jugar

Cròniques del Jugar

Jugar i Jugar a Viure en Família

Ja fa algun temps que rebem, de tant en tant, invitacions i propostes de col·laboració que ens omplen d’il·lusió; darrerament, un article per a la revista Guix, o una entrevista per a Rac-1.

Aquesta vegada hem col·laborat amb la revista Viure en Família, especialitzada en criança i primera infància i destinada a mares i pares. Es tracta d’una publicació que estimem especialment, perquè a banda dels continguts i de la seva factura acurada, hi tenim una certa complicitat: compartim la mirada respectuosa i implicada sobre els infants, i les ganes de créixer al seu costat, obertes a observar, a fer-nos preguntes i a descobrir coses plegats.

En el seu número 37, la revista publica el nostre article Joguines per viure: materials que acompanyen el creixement, on parlem de les necessitats dels infants respecte dels materials amb els que poden indagar, descobrir, evolucionar i gaudir de les seves aventures personals i úniques; de la quantitat i la qualitat de les joguines, de la manera com les triem o com ens arriben a casa, i de l’observació que ens cal per acompanyar els nostres petits.
Estem molt contentes d’aquesta col·laboració, de l’edició tan acurada i suggerent i de l’acollida que ha tingut entre lectors, tant famílies com projectes educatius.

Aviat disposarem de l’article a la nostra web. Mentrestant us animem a descobrir, també, aquesta publicació que divulga informació, elements de reflexió i recursos al servei d’una criança respectuosa, conscient i feliç.
Trobareu Viure en Família a molts quioscs, als centres Fnac i per subscripció a grao.com


1 comentari so far
Deixa un comentari

Molt interesant, felicitats!

Comentari per Núria
Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s%d bloggers like this: