Jugarijugar's Blog


18 Mai 2011, 06:00
Filed under: Cròniques del jugar

Cròniques del Jugar

Joc de qualitat a Manresa

Fa alguns dies vam ser a la Fundació Universitària del Bages (Manresa) per realitzar un taller de Joc de Qualitat amb professors i també amb alumnes de segon grau d’Educació Infantil.

En aquesta ocasió, ens agradaria compartir amb vosaltres el que, a mesura que passa el temps i tenim l’oportunitat de compartir experiències amb professionals del món educatiu, anem confirmant: els mestres i educadors desenvolupen una tasca extraordinàriament delicada, perquè acompanyar infants en els seus processos de desenvolupament implica un coneixement profund, no només dels propis infants, sinó també d’ells i elles mateixes.

Aquests tallers són una petita llavor que permet a professors i adults acompanyants apropar-se al nen o la nena que han estat; el resultat d’aquest apropament és enormement positiu i revelador.

També era el nostre primer taller amb alumnes, que ens van fer aportacions molt valuoses, plenes de frescor, d’entusiasme i de sinceritat, i fent aquesta experiència doblement gratificant per a nosaltres.

De tot cor, gràcies a tots i a totes per la vostra participació!


Feu un comentari so far
Deixa un comentariDeixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s%d bloggers like this: